IBIZA-MARKT

 

patroonomslagv3

IBIZA-MARKT ON TOUR! MEER DAN 15 LOCATIES.

BARNEVELD-HENGELO-ZEEWOLDE-ZANDVOORT 4X-ALMELO-ZEIST-HET EILAND VAN MAURIK-NIJMEGEN-HELMOND-ZAANDAM-ALPHEN A/D RIJN-EDE-BIDDINGHUIZEN

De Ibiza markt is geïnspireerd op de hippie markten van het eiland Ibiza. Door het organiseren van Ibiza markten op centrale plekken in Nederland, brengt Hip & Happy events het Ibizagevoel naar de locaties die tot op heden werden overgeslagen. Op de Ibiza markt kun je terecht voor een exclusief aanbod van producten wat gerelateerd is aan Ibiza zoals; lifestyle, fashion, jewels, beauty maar ook voor een lekker drankje, hapje en heerlijke Ibizasounds!

Op de markten vindt je 50 tot 80 aanbieders, afhankelijk van de locatie. Door het aanbod klein te houden proberen wij exclusiviteit te bieden en zo ook de deelnemers een eerlijke kans tot verkoop te geven. Daarnaast vinden wij het ook sfeervoller en breiden we de markt uit met beleving zoals, handlezen, tarot readings, henna, bodypaint,muziek, kunst, eten & drinken en meer.

Benieuwd naar de ontwikkelingen en locaties? Volg ons de Facebook pagina van Hip and Happy events. https://www.facebook.com/hipandhappyevents/

Naast de Ibiza markt die jullie van ons gewend zijn, breiden wij volgend jaar op een aantal locaties uit met een Flower Power mini market. Hier komen handgemaakte producten meer tot hun recht en dit wordt aangevuld met kunst, vintage, muziek en meer leuks uit die tijd!

Kom gezellig langs en ervaar het zelf!