HIP AND HAPPY IBIZA REIZEN, TOURS & EVENTS

ibiza REIZEN, EVENTS & TOURS

Volledig ontzorgt een dagje ON TOUR op het eiland? Een bedrijfsuitje uit handen geven of op zoek naar een leuke activiteit voor een meidenweekend of familie uitje? Jouw partner of reisgezelschap verrassen met een TO DO cadeau ter plaatse? Ga mee met HIP and HAPPY IBIZA!

BOEK JOUW HIP AND HAPPY IBIZA TOUR!

Hippie market tour

bezoek aan een van de hippie markten inclusief local lunch en bezoek aan secret beach – crica 3 1/2 uur (middag of avond) – vanaf 55,- p.p.

Adventure tour

Hike, wandeling, secret beach inclusief healthy ontbijt  –circa 3 uur (ochtend) – vanaf 55,- p.P.

The must see tour

O.a.  Festival Club, grotten, Es Vedra, uitkijktorens circa 3 1/2 uur (ochtend) – vanaf 70,- p.p.

sup tour

suptour bij cala comte of cala bassa (inclusief snorkeLmasker) –circa 3 1/2 uur (ochtend) – vanaf 80,- p.p,

secret eiland tour

bijzonder plekjes waar je anders nooit komt –                                          circa 3 uur (ochtend) vanaf 75,- p.p.

 

IBIZA REIZEN

Ontdek Ibiza!

De Hip and Happy Ibiza weken zijn (deels) georganiseerde Ibiza vakanties en groepsreizen.

Je kunt je in alle vrijheid genieten in een van de prachtige villa’s waarvoor wij bemiddelen en waar je aan de hand van de door ons samengestelde of de samen met jou samengestelde activiteiten/programma een heerlijke onbezorgde week tegemoet gaat.

Locaties en samenwerkingen

De Hip and Happy Ibiza weken vinden onder andere plaats in een authentieke villa/finca, centraal gelegen op 5km van het vliegveld en 10km van Ibiza Stad. Met het strand vlak voor de deur en een zwembad en jacuzzi in de tuin, heerlijke ligbedden en een adembenemend uitzicht is dit de ultieme Spaanse droom.

De eerstvolgende Hip and Happy Ibiza week vindt plaats eind februari 2024. De periode om het eiland op een andere manier te ontdekken, te genieten van sport, ontspanning en de natuur. 

Wij zijn al ter plaatse, weten de weg, spreken de taal en hebben een ruim netwerk om voor jou de ideale week of weekend samen te stellen.

Verwen jezelf, je familie, vrienden of klanten en werknemers en kom genieten van een weekje ECHT Ibiza.

De weken kenmerken zich vooral door een sfeervolle ongedwongen week met een ruime variatie aan activiteiten en ontspanning! Gegarandeerd ontspannen en geïnspireerd naar huis!

Heb je al een eigen accommodatie geboekt maar wil je wel gebruik maken van onze service en activiteiten, of wil je een eigen week met ons samenstellen? Alles is mogelijk!

Ook voor event locaties, villa beleving en prive catering kun je contact met ons opnemen!

WITH LOVE FROM IBIZA

Activiteiten/programma mogelijkheden

 • One day retreats

 • Massages

 • Sport

 • Hike

 • Fietstour/mountainbiketour

 • Boottour/dagtrip formenterra

 • Padel

 • Eilandtour

 • Suptour

 • Hippie markt tour

 • Diners bij de villa

 • Reserveringen bij de leukste (beach)clubs en restaurants

  Wil jij meer informatie ontvangen over een reis naar Ibiza, heb jij Ibiza plannen voor 2023 en ben je op zoek naar iemand die je op weg helpt met een bijzondere accommodatie,  reserveringen en de leukste activiteiten?! 

  stuur een mail naar info@hipandhappyevents.nl of neem contact op via 0031639680910

WITH LOVE FROM IBIZA