Organisatie markten & events

Organisatie VAN hippe Markten & Events!

Hip and Happy events voor het organiseren van hippe markten, events  en creatieve concepten waarbij een persoonlijke aanpak voorop staat. Jubileum, party, uitje of evenement?  Hip and Happy events verzorgt het complete vermaak, van aankleding, muziek tot catering.                     Geheel aansluitend naar uw wensen en op elk gewenste locatie.

CREËER BELEVING OP LOCATIE!

IMG_5944

Hip and Happy zorgt voor beleving.   Op dit moment zijn er drie vaste concepten voor u: , de ‘Handmade Market’ de ‘Ibiza-markt’ en de ”Vintage & Flower Power Market”.
Wij reizen naar u af met een vaste groep deelnemers en betrekken ook lokale ondernemers  WIN WIN.

 

Is uw event, gemeente of locatie  ook toe aan een vernieuwend en hip concept en bent u benieuwd naar de opties voor een samenwerking met Hip and Happy events?

Naast onze vaste concepten, staan wij ook open voor andere ideeën en aanvragen. Samen kijken wij naar een Hip & Happy aanvulling op uw locatie.

Ook de organisatie van uw huidige event kunnen wij uit handen nemen. Denk aan deelnemers uitnodigen, aanwezig bij op -en afbouw event en een team ter versterking zodat u zich bezig kunt houden met andere zaken.

 Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier of maak direct een afspraak! 06-39680910

Stuur ons een email via het contactformulier →

 

CONCEPTEN onder onze organisatie

handmade-marketHandmade Market 
Een gezellige markt op centrale plekken in Nederland, waar (lokale) creatieve ondernemers en designers hun originele en handgemaakte producten aanbieden.
Lees meer over de Handmade Market →

 

ibiza-marktIbiza markt
Op de Ibiza markt kun je terecht voor een exclusief aanbod van producten wat gerelateerd is aan Ibiza lifestyle en fashion maar ook voor een lekker drankje, hapje en heerlijke Ibiza sounds!
Lees meer over de Ibiza markt →