Over ons

Oprichtster Manon Weitering is sinds 2008 werkzaam in de sales. Daarnaast heeft zij binnen bedrijven en op freelancebasis diverse opdrachten uitgevoerd op het gebied van organisatie, sales en externe marketing.  Ook heeft zij zelf op markten en beurzen in heel Europa gestaan, hierdoor heeft zij een hoop kennis opgedaan en zag zo ook veel dingen die ze zelf anders zou aanpakken.

De opleiding Communicatie Management met als minor Kunst als Communicatiemiddel heeft veel extra kennis opgeleverd en dit past zij dagelijks toe in de praktijk. Met haar enthousiaste persoonlijkheid en een breed netwerk creëert zij samenwerkingsverbanden met als uitgangspunt ‘samen ondernemen’.

Zij houdt van organiseren, creatief meedenken en coördineren en combineert haar kennis van communicatie, evenementen, beurzen en organisatietalent. Zij zet zich volledig in om uw wensen te vervullen en uw doelen te bereiken.

Hoe? Door samen te werken met andere zelfstandige en bureaus kunt u bij Hip and Happy events alle kanten uit. Uw wensen worden vertaald naar een concept en vooraf wordt er gekeken naar het beschikbare budget en kosten.

Relatiebeheer is iets wat hoog in het vaandel staat bij Hip and Happy events. Korte lijnen, snel schakelen en persoonlijk contact staan dan ook centraal.

Benieuwd wat Hip and Happy events voor u kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.