DEELNEMERS & AANMELDEN

Zie onze privacyverklaring.      

Welkom bij Hip and Happy events!

Het seizoen van 2022 zit er weer op! We kijken terug op vele succesvolle eigen markten en events en markten  waarvoor wij achter de schermen hebben mogen bemiddelen.

In het najaar en winter bereiden wij ons voor op het seizoen van 2023, deze datums worden in december bekend gemaakt.

De bemiddeling voor andere events gaat in deze periode gewoon door, dus heb jij een leuke toevoeging voor een markt of event, of wil je mee reizen met onze Ibiza-markt ON TOUR van 2023 schrijf je dan vrijblijvend bij ons in.

We nemen je dan op in onze database waardoor je onze nieuwsbrieven ontvangt en nemen contact met je op als we gericht op zoek zijn!

SEE YOU SOON!
LIEFS
HIP AND HAPPY EVENTS

KLIK OP DE ROZE BUTTON AANMELDEN VOOR INSCHRIJVING. HEB JE INTERESSE IN MEERDERE MARKTEN, DAN KUNT JE DIT OP 1 FORMULIER INVULLEN.

ALGEMENE BELANGRIJKE INFO IBIZA MARK ON TOUR

  • Aanmelden is nog geen definitieve bevestiging voor deelname, er vindt altijd een selectie plaats om een zo gevarieerd mogelijk aanbod te hebben passend bij het thema ”IBIZA”
  • ‘De kramen zijn standaard marktkramen van 3meter  en voorzien van een luifel. Slechts 1 kraam per deelnemer tenzij anders overeengekomen.
  • Originele aankleding van de kraam/stand staat hoog in het vaandel bij  Hip & Happy events! Stuur een duidelijke foto mee van jouw kraam/stand zodat wij een goede indruk kunnen krijgen van jouw  product/dienstverlening.
  • Wil je aan meerdere markten deelnemen vul dit dan in op 1 formulier en vermeld duidelijk alle datums en locaties. Benieuwd naar onze voorwaarden? Deze kun je onderaan het aanmeldformulier downloaden.