DEELNEMERS & AANMELDEN

Zie onze privacyverklaring.      

Welkom bij Hip and Happy events!

LET OP: VANAF 2022 DIEN JE VOOR DEELNAME AAN ONZE MARKTEN LID TE ZIJN VAN WWW.IBIZA-MARKT.COM DIT BRENGT JOU NAAST JOUW EIGEN PAGINA OP ONS ONLINE PLATFORM NOG VELE VOORDELEN! De kosten bedragen 80,- euro per jaar .

WAT BIEDT HET LIDMAATSCHAP JOU!

 • Altijd als eerste op de hoogte van onze events en een voorrangspositie/ bij de aanmeldingen en garantie van meerdere deelnames (Helaas geen garantie om aan alle datums mee te doen gezien de grote aantallen deelnemers en beperkt aantal plaatsen).
 • Een eigen pagina op het online platform www.ibiza-markt.com zodat jij nog beter vindbaar bent (reeds 50 duizend websites bezoekers).
 • Wij promoten jouw bedrijf tenminste 1x per kwartaal binnen onze socials met circa 20 duizend volgers en promoten het platform dagelijks.
 • Wij delen met regelmaat jouw (insta) story’s waarin we verwijzen naar ons platform en jouw socials.
 • Betaling deelname markt pas vanaf  1 week voorafgaand van een markt.
 • Bij annulering van een markt krijg jij volledige restitutie.
 • Ben jij niet online vindbaar, dan vervalt de plaatsing op het platform maar blijven de  lidmaatschap kosten van toepassing.

Binnen twee weken na aanmelding van een markt ontvang je van ons een reactie. Info voor de dag zelf ontvang je in de week voorafgaand van de markt.

LET OP: De markten vinden buiten plaats en gaan alleen door bij mooi weer. Het kan zijn dat daardoor bij slecht weer je deelname vervalt, hier zijn geen kosten aan verbonden. 

 • Een kraam is 3m breed bij 1 meter diep en je hebt 1 vrije kant van circa 2 meter om nog een rekje te plaatsen. Je mag altijd een kraam en dus de kosten delen, wel dien je zelf voor deze invulling te zorgen en onderling de betaling te regelen.
 • Kosten kraam: vanaf 90,- euro exclusief btw per deelname – grondplekken in overleg
 • De betaling vindt een week  voor aanvang van de markt of op de dag van de markt zelf plaats.
Zandvoort – Boulevard de Favauge & BadhuispleinIn 2022 vindt de Zandvoort Hippie Boulevard Markt / Ibiza-markt ON TOUR 10x plaats. We wisselen per vrijdag van locatie Badhuisplein naar de Boulevard de Favauge (ligt naast elkaar) en hebben een uitwijkmogelijkheid naar het Gasthuisplein (centrum) bij teveel wind.Je kunt 5 voorkeurdatums doorgeven. Gezien het beperkt aantal plekken per week gaan we rouleren met deelnemers. Zo krijgt iedereen de kans om deel te nemen en hebben wij een wisselend aanbod. Ook voor de overige datums kun je je aanmelden en hiervoor komt je op een wachtlijst.  Wanneer er een plek vrijkomt wordt je als member altijd als een van de eerste gebeld/ingedeeld.

Vrijdag 10, 17, 24 juni

Vrijdag 1, 8, 15, 22, 29 juli

Vrijdag 5, 12 augustus

SEE YOU SOON!
LIEFS MANON
HIP AND HAPPY EVENTS

KLIK OP DE ROZE BUTTON AANMELDEN VOOR INSCHRIJVING. HEB JE INTERESSE IN MEERDERE MARKTEN, DAN KUNT JE DIT OP 1 FORMULIER INVULLEN.

ALGEMENE BELANGRIJKE INFO

 • Aanmelden is nog geen definitieve bevestiging voor deelname, er vindt altijd een selectie plaats om een zo gevarieerd mogelijk aanbod te hebben passend bij het thema ”IBIZA” / ”HIPPIE” ”VINTAGE&FLOWER POWER’.
 • ‘De kramen zijn standaard marktkramen van 3meter en 2 meter en voorzien van een luifel. Slechts 1 kraam per deelnemer tenzij anders overeengekomen.
 • Originele aankleding van de kraam/stand staat hoog in het vaandel bij  Hip & Happy events! Stuur een duidelijke foto mee van jouw kraam/stand zodat wij een goede indruk kunnen krijgen van jouw  product/dienstverlening.
 • Wil je aan meerdere markten deelnemen vul dit dan in op 1 formulier en vermeld duidelijk alle datums en locaties. Benieuwd naar onze voorwaarden? Deze kun je onderaan het aanmeldformulier downloaden.