OVER ONS

ORGANISEERT – BEmiddelt – CREËERT & adviseert 

Hip and Happy events is in 2014 opgericht door Manon. Met haar ruime ervaring in sales, marketing en communicatie creëert zij creatieve samenwerkingsverbanden. De Events van Hip and Happy events zijn sfeervol, goed georganiseerd en onderscheidend.

Hip and Happy events  is gespecialiseerd in Ibiza- en Bohemien concepten met verrassende elementen wat zich onder andere uit in unieke locaties, samenwerkingen en onze crew.  Daarnaast bemiddelen wij ook voor andere events en organisaties.

Samenwerken met Hip and Happy events betekent no-nonsens, korte lijnen, relaxt en goed georganiseerd. Wil jij een relaxte en unieke sfeer creëren en extra beleving inzetten? Hip and Happy events regelt het voor jou.

WITH LOVE

ibiza week, TOURS & TIPS

Omdat wij inmiddels een groot netwerk hebben opgebouwd op Ibiza en in Nederland met Ibiza liefhebbers en wij met regelmaat op Ibiza verblijven is hieruit onze nieuwe business ontstaan. Het bemiddelen voor JOUW Ibiza vakantie begint bij ons!

Wij bemiddelen o.a. voor originele activiteiten, bijzondere accommodaties, autohuur en reserveringen. We spreken de taal en kennen de weg!  Of het nu een grote groep betreft, je met twee personen komt of alleen, wij helpen je graag op weg en ontzorgen!