Bedrijfsevent, festivalbeleving, eventbeleving

EEN GREEP UIT ONZE PROJECTEN

2018 CONSTANT IN BEWEGING – BEDRIJFSEVENTS DUITSLAND – STYLING EN BELEVING

VOOR EEN BEDRIJFSEVENT IN DUITSLAND MET HET THEMA ”FLOWER POWER” VERZORGDE WIJ EEN BELEVINGSMARKT. DE BEZOEKERS KONDEN BIJ DE AANVANG VAN HET EVENT TERECHT IN EEN SFEERVOLLE BUITENRUIMTE WAAR WIJ KLEURRIJKE TENTJES HADDEN OPGEZET VOOR ZIEN VA GEZELLIGE DECORATIE EN ZITJES. DE BEZOEKERS KONDEN FLOWER POWER ARMBANDJES MAKEN, NAAMBORDJES SCHILDEREN, NAAR DE MOBIELE KAPPER EN EEN SLEUTEL/TASHANGER MAKEN. DIT ALLEN BEGELEID DOOT EEN ENTHOUSIASTE CLUB MODERNE HIPPIES EN EEN VINYL DJ. DE KOP WAS ERAF!

2017 -MAZE FESTIVAL BELGIE – FESTIVALMARKT

EEN FESTIVALMARKT VAN HIP AND HAPPY EVENTS TIJDENS EEN TECHNOFESTIVAL IN BELGIE. HIP AND HAPPY EVENTS CREERDER EXTRA BELEVING DOOR CIRCA ZES TENTEN IN TE VULLEN MET FESTIVALKLEDING EN ACCESSOIRES.

2019- TRIBUTE TO WOODSTOCK FESTIVAL – LOOSBROEK – FESTIVALMARKT

EEN HIPPIE FESTIVALMARKT TIJDENS EEN MUZIEKFESTIVAL! MET EEN ENTHOUSIASTE CLUB AAN BUSJES, CARAVANS EN TENTJES WAREN WIJ HET MIDDELPUNT VAN HET FESTIVAL! MET AKOESTISCHE MUZIEK, TWEE TIPI TENTEN MET WAARZEGSTERS EN EEN MOBIELE KAPPER VOOR GRATIS FLOWER POWER HAARBANDJES MAAKTE WIJ ELKE BEZOEKER HELEMAAL HIPPIE!

2018- VW BUS MEETING WESTENDE РBELGIE 

TIJDENS DE VW BUS MEETING IN BEGLIE HEBBEN WIJ EEN HIPPIEMARKT OPGEZET. MET EEN GROEP MODERNE HIPPIES REISDE WIJ NAAR BELGIE OM HET EVENT TE VOORZIEN VAN EXTRA BELEVING. EEN HIPPIE FOTOBOOTH EN KLEURRIJKE KRAAMPJES BRACHTEN DIT EVENT EXTRA SFEER!

2019 -MUSIC AND HIPPIE FESTIVAL – ZANDVOORT (EIGEN CONCEPT)

EEN KLEINSCHALIG FESTIVAL AAN DE BOULEVARD VAN ZANDVOORT TER ERE VAN HET 50 JARIG WOODSTOCK FESTIVAL. 3 DAGEN LANG, LIVEMUZIEK MET EEN HOOFDPODIUM EN MUZIEKCARAVAN, EEN FOODBOULEVARD, EEN HIPPIEMARKT, EN TAL VAN ANDERE ACTIVITEITEN DIE DE BEZOEKERS MEENAMEN NAAR EEN ANDERE WERLED.

2019 BEDRIJFSFEEST – CONSTANT IN BEWEGING

EEN BELEVINGSMARKT MET BODY- EN FACE-ART, EEN MOBIELE KAPPER, HIPPE WORKSHOPS, EEN FOTOBOOTH, EEN VINY DJ INCLUSIEF ORIGINELE DRAAIBAR EN EEN AANTAL STYLING PRODUCTEN MAAKTE EEN FAMILIE BEDRIJFSFEEST TOT EEN WAAR DAGJE UIT!

2019 VERJAARDAGSFEEST CONSTANT IN BEWEGING

VOOR EEN WEL HEEL BIJZONDERE VERJAARDAG MET HET THEMA ”FLOWER POWER” CRE√čERDEN WIJ IN SAMENWERKING MET DE OPDRACHTGEVER EEN UNIEKE FOTOBOOTH! EEN MOBIELE KAPPER VOOR FLOWER POWER KAPSELS, BLOEMEN- EN HAARBANDJES, EN EEN WORKSHOP FLOWER POWER ARMBANDJES MAKEN WAREN EEN LEUKE EXTRA BELEVING VOOR DEZE SPECIALE DAG.