Projecten

EEN GREEP UIT ONZE PROJECTEN

TUINFEEST NAARDEN 2020 – EEN KLEURRIJK BEDOELING, HET 40 JARIGE HUWELIJKSFEEST WERD OP AANVRAAG IN KLEURIGE BOHEMIAN AANGEKLEED. EEN MOOIE SAMENWERKEN VAN HIP AND HAPPY EVENTS EN DE STRANDHUT/WILDBROOD.

EIND 2018 MOCHTEN WIJ VOOR HET OUD & NIEUW FEEST, DE DRIE GEZUSTERS, DE SKIHUT EN DE BASEMENT IN HET CENTRUM VAN NIJMEGEN DECOREREN. HET THEMA WAS ”BUDHA” EN ZO HEBBEN WIJ IN SAMENWERKING MET DE OPDRACHTGEVER VOOR ELKE BAR EEN ANDER LAND BEDACHT. WE TOVERDE EEN BAR OM TOT FULL MOON THAILAND MET VEEL NEON DECORATIE EN BLACK LIGHT EN DE KELDER DOOPTE WIJ OM TOT DE INDIA TEMPEL. OOK IN DE LANDEN (BARREN) NEPAL EN TIBET KONDEN DE BEZOEKERS DEZE AVOND OP REIS.

IN 2018 VERZORGDE WIJ VOOR CONSTANT IN BEWEGING EEN BELEVINGSMARKT EN STYLING TIJDENS EEN BEDRIJFSEVENT IN DUITSLAND MET HET THEMA ”FLOWER POWER”. VOOR DE STYLING HEBBEN WIJ 4 VERSCHILLENDE RUIMTES INGERICHT. ¬†GAVE IBIZA FLAGS BIJ DE ENTREE, KLEURRIJKE PARASOLLEN, GEKLEURDE LAMPIONNEN, PRIKVERLICHTING, DROMENVANGERS EN EEN SFEERVOLLE LOUNGE ZORGDE VOOR EEN SFEERVOL GEHEEL EN EEN TEVREDEN OPDRACHTGEVER EN KLANT!

AL MEERDERE JAREN MOGEN WIJ DE STYLING VOORZIEN VAN HET JAARLIJKSE THEMA BEDRIJFSFEEST VAN MAS AFBOUW. HALLOWEEN, DE GEBROEDERS GRIM EN 1001 NACHT, SAMEN MET DE OPDRACHTGEVER KOMEN WE ELK JAAR WEER TOT EEN UNIEK THEMA!